NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciucă, la deschiderea anului școlar: Prin învățare reușiți să vă formați propria cariera profesională

Președintele PNL a transmis, la deschiderea anului școlar, faptul că prin învățare elevii vor reuși să își formeze propria carieră profesională și să decidă ca cale aleg în viitor. Nicolae Ciucă s-a referit și la problemele actuale din școli. 

Nicolae Ciucă, președintele Senatului FOTO: Mediafax

Nicolae Ciucă, președintele Senatului FOTO: Mediafax

„Mesajul meu pentru dumneavoastră, toți, este acela de a vă ruga să aveți propria dumneavoastră voință în ceea ce vreți să faceți în viitor. Să țineți cont de faptul că a învăța este un obiectiv individual, prin învățare reușiți ca dumneavoastră să vă desăvârșiți, să vă formați propria carieră profesională, să decideți ce faceți în viitor și odată ce aveți un bagaj de cunoștințe acumulat și consolidat, aveți libertatea de a alege ce faceți în viitor”, a transmis președintele PNL,  Nicolae Ciucă, la deschiderea anului școlar.

  

Nicolae Ciucă a punctat în discursul său și probleme actuale din școli și din împrejurul acestora. Șeful PNL a precizat că este necesar „ă stăm departe de tot ceea ce poate să ne abată de la drumul nostru”.

Advertisements
Advertisements

„Sigur, ați văzut, se discută foarte mult în ultima perioadă de timp de o serie întreagă de probleme pe care le întâmpinăm în școli,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Un nou proiect pe piața de info on line Bursadestiri.ro

Redacția

BREAKING Turcia spune că ”nu închide” ușa aderării Finlandei și Suediei la NATO

Redacția

Creşterea numărului de judecători ai Curţii Supreme a SUA, o cerință a democraților americani, riscă să submineze legitimitatea instituției, susțin experții

Redacția
Încarcă...