RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ciucă: Infirmăm fake news-urile prin care se anunța că se intră în lockdown din nou

Premierul interimar Nicolae Ciucă a anunțat vineri, în debutul ședinței de Guvern, că starea de alertă va fi prelungită și a demontat informațiile potrivit cărora pe teritoriul României ar urma să fie instituit un lockdown.

”S-a luat o decizie, domnul Arafat a explicat aseară faptul că nu se produc modificări față de hotărârea anterioară. Excepție este faptul că se va reglementa modul de transport in interiorul telecabinelor. Azi vom lua o hotărâre de guvern prin care se va prelungi starea de alertă. Infirmăm fake news-urile prin care se anunța că se intră în lockdown din nou”, a declarat premierul interimar.

”Intră în responsabilitatea fiecăruia dintre noi să acționeze astfel încât să putem să limităm tot ceea ce înseamnă factor de risc pentru răspândire și cred că este o responsabilitate personală, civică și oamenii au puterea să înțeleagă cât de critică este situația. Prin contribuția fiecăruia putem să complementăm măsuile luate la nivel național”, a mai spus șeful interimar al Guvernului.

Aflați amănunte de pe b1.ro.

  

Related posts

Campanie pentru colectarea deşeurilor electrice din judeţ

Redacția

Autorizația de construire, pentru amenajarea a trei sensuri giratorii în Pașcani, a fost emisă. Primăria va face licitație pentru selectarea constructorului unuia dintre sensuri!

Răzvan Grecu

Politică mai presus de viață! Consilier PSD adus la ședință pe brațe, doar pentru vot!

Marius Parteni
Încarcă...