NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ciucă: Infirmăm fake news-urile prin care se anunța că se intră în lockdown din nou

Premierul interimar Nicolae Ciucă a anunțat vineri, în debutul ședinței de Guvern, că starea de alertă va fi prelungită și a demontat informațiile potrivit cărora pe teritoriul României ar urma să fie instituit un lockdown.

”S-a luat o decizie, domnul Arafat a explicat aseară faptul că nu se produc modificări față de hotărârea anterioară. Excepție este faptul că se va reglementa modul de transport in interiorul telecabinelor. Azi vom lua o hotărâre de guvern prin care se va prelungi starea de alertă. Infirmăm fake news-urile prin care se anunța că se intră în lockdown din nou”, a declarat premierul interimar.

”Intră în responsabilitatea fiecăruia dintre noi să acționeze astfel încât să putem să limităm tot ceea ce înseamnă factor de risc pentru răspândire și cred că este o responsabilitate personală, civică și oamenii au puterea să înțeleagă cât de critică este situația. Prin contribuția fiecăruia putem să complementăm măsuile luate la nivel național”, a mai spus șeful interimar al Guvernului.

Aflați amănunte de pe b1.ro.

  
Advertisements

Related posts

Veniturile administratorului public al Primăriei Pașcani în 2017

Marius Parteni

Primăria Pașcani gazda unei întâlniri pe marginea strategiei de dezvoltare a județului pentru perioada 2014-2020

Marius Parteni

Autoritățile recunosc public că Eco Salubritate mai transportă gunoi la Valea Seacă, iar Garda de Mediu îi sancționează. Cine dorește falimentul societății?

Marius Parteni
Încarcă...