NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație Știrea zilei

A doua noapte, fără apă, în Pașcani și suburbii

În vederea refacerii rezervelor de apă potabilă, diminuate ca urmare a deselor întreruperi în alimentarea cu energie electrică a instalațiilor de la frontul de captare Moțca, semnalate în zilele de 9 și 10 decembrie 2020, ApaVital se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă de vineri, 11 decembrie 2020, ora 22.00, până sâmbătă, 12 decembrie 2020, ora estimată 06.00, către utilizatorii din municipiul Pașcani, cu suburbiile Sodomeni, Boșteni și Lunca.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.  

Reamintim că apa potabilă nu a fost furnizată nici în noaptea de 10 decembrie, începând cu ora 22.00 până pe 11 decembrie 2020, ora estimată 06.00, cauza fiind aceeași.

Advertisements

Related posts

COD GALBEN DE CANICULĂ

Redacția

De duminică, 25 octombrie, dormim o oră în plus dimineaţa

Redacția

Am vrut să aflăm dacă primarul monitorizează defecțiunile la conducta cu apă și modul cum este anunțată populația cu privire la întreruperea apei! Ce-am reușit să aflăm: că nu mai avem voie în Primărie fără acordul purtătorului de cuvânt

Răzvan Grecu
Încarcă...