RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cîrstoiu: „Puteam să fiu de multe ori ministrul Sănătăţii în viaţa asta”. Candidatul Coaliției, împotriva desființării sectoarelor Capitalei

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a relatat în emisiunea Insider Poltic că ar fi putut deveni ministru al Sănătății de mai multe ori. 

Candidatul Coaliției a dat mai multe detalii cu privire la trecutul său FOTO Inquam

Candidatul Coaliției a dat mai multe detalii cu privire la trecutul său FOTO Inquam

„Puteam să fiu de multe ori ministrul Sănătăţii în viaţa asta, dar nu am luat la momentele respective decizia de a face pasul ăsta. De multe ori mi s-a propus asta şi am zis că e mai bine să fiu eu convins că am ajuns în medicină până la un punct la care pot să iau decizia din ziua de azi. Să ştiţi că de multe ori puteam să fiu ministru al Sănătăţii”, a precizat Cîrstoiu, potrivit News, în cadrul emisiunii Insider Politic, explicând că a învățat multe de la actualul ministru al Sănătății, care i-a fost asistent de grupă în facultate.

  

Candidatul PSD-PNL a mai arătat că tatăl său a fost deputat și a lucrat la Legea Administraţiei Publice, iar străbunicul său a fost fiul adoptiv al lui Ion Mihalache.

Despre fostul manager al Spitalului Universitar și fost primar general, Sorin Oprescu, Cîrstoiu a afirmat: „Suntem doi oameni total diferiţi.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO Peste 300 milioane de lei pentru un nou stadion – Echipa orașului luptă pentru promovarea în Liga 2

Redacția

Virgil Popescu: România este una dintre cele mai puţin dependente state de gazul rusesc. Aşa că nu există motive de panică, avem suficiente stocuri

Redacția

Rusia a ordonat expulzarea comicului stand-up azer din Belarus, Idrak Mirzalizade, pentru “insultarea rușilor din cauza originii lor etnice”

Redacția
Încarcă...