RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu spune că nu va demara suspendarea lui Iohannis din cauza crizei sanitare și economice: ”Cred că nici Orban, nici domnul Barna sau domnul Cioloş nu vor iniţia un astfel de demers”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni seară, la Antena 3, că PSD nu va porni momentan un demers de suspendare a președintelui Klaus Iohannis, din cauza crizei sanitare și economice.

Liderul social-democraților a făcut declarația în contextul afirmației făcute de fostul lider PNL Ludovic Orban după Congresul din 25 septembrie, atunci când acesta a spus că președintele a încălcat Constituția folosind puterea statului pentru a influența alegerile din partid. Ludovic Orban a pierdut alegerile interne în favoarea premierului Florin Cîțu care a fost susținut de președintele Klaus Iohannis.

Marcel Ciolacu și-a argumentat poziția spunând că în Parlament nu există o masă suficient de solidă împotriva președintelui și că Dacian Cioloș, Dan Barna sau Ludovic Orban nu ar susține o astfel de moțiune.

Advertisements

Ciolacu s-a și întrebat retoric de ce Ludovic Orban nu începe o suspendare a lui Iohannis dacă susține că a încălcat Constituția:

Advertisements
  
  • „Am aflat de la domnul Orban astăzi că Iohannis a încălcat Constituţia. Ne spune jumătăţi de măsură. De ce nu începe o suspendare a preşedintelui? (…) Eu nu cred că în acest moment se va crea o majoritate pentru suspendarea lui Iohannis, haideţi să ajungem în acel moment.( …

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Pelayo Novo Garcia, un fost jucător al CFR Cluj, paralizat în 2018, a murit lovit de tren

Redacția

​Press report: ​Care ar fi un preț corect pentru oul de țară? Cel mai de preț lucru al Gabrielei Firea. Strada unde stă Emil Boc- derdeluș! Nici urmă de mașină de deszăpezire. Cum a scăpat finul lui Iohannis de un dosar penal în care era acuzat că a înşelat statul cu 3 milioane de lei

Redacția

Regizorul columbian Jaime Osorio Márquez a ales să moară la 46 de ani prin sinucidere asistată

Redacția
Încarcă...