NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu spune că nu va demara suspendarea lui Iohannis din cauza crizei sanitare și economice: ”Cred că nici Orban, nici domnul Barna sau domnul Cioloş nu vor iniţia un astfel de demers”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni seară, la Antena 3, că PSD nu va porni momentan un demers de suspendare a președintelui Klaus Iohannis, din cauza crizei sanitare și economice.

Liderul social-democraților a făcut declarația în contextul afirmației făcute de fostul lider PNL Ludovic Orban după Congresul din 25 septembrie, atunci când acesta a spus că președintele a încălcat Constituția folosind puterea statului pentru a influența alegerile din partid. Ludovic Orban a pierdut alegerile interne în favoarea premierului Florin Cîțu care a fost susținut de președintele Klaus Iohannis.

Marcel Ciolacu și-a argumentat poziția spunând că în Parlament nu există o masă suficient de solidă împotriva președintelui și că Dacian Cioloș, Dan Barna sau Ludovic Orban nu ar susține o astfel de moțiune.

Ciolacu s-a și întrebat retoric de ce Ludovic Orban nu începe o suspendare a lui Iohannis dacă susține că a încălcat Constituția:

  
  • „Am aflat de la domnul Orban astăzi că Iohannis a încălcat Constituţia. Ne spune jumătăţi de măsură. De ce nu începe o suspendare a preşedintelui? (…) Eu nu cred că în acest moment se va crea o majoritate pentru suspendarea lui Iohannis, haideţi să ajungem în acel moment.( …

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Primele declarații ale criminalului din Onești: nu regretă că i-a omorât pe cei doi meșteri

Redacția

LIVEVIDEO Rezultatele primului studiu privind eficiența vaccinurilor COVID în România: Persoanele vaccinate au risc de deces de 14 ori mai mic și risc de infectare de 12 ori mai mic

Redacția

Cine ar putea deveni avocat fără examen

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site