RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu: Pentru PSD, prezidențialele sunt cea mai mare provocare în 2024

Șeful PSD crede că „cea mai mare provocare” pentru partid în 2024 sunt prezidențialele, partidele de stânga eșuând în ultimii ani în a găsi „coerenţa” pentru a câștiga funcția din fruntea statului.

marcel ciolacu jpeg

Șeful PSD a vorbit în cadrul evenimentului organizat cu ocazia alegerilor din filiala PSD, din Bistriț-Năsăud. „Va veni un an dificil, anul 2024, dar și provocator. Nouă, pesediștilor, întotdeauna ne plac lucrurile grele, cele ușoare le lăsăm pentru alții. (…) Este un moment crucial anul 2024, pentru că, pentru prima oară, toate alegerile sunt într-un singur an”, a anunțat Ciolacu. 

Șeful PSD a explicat că momentul de alegeri prezidentiale 2024, va fi cel mai greu moment din acel an pentru partidul pe care îl conduce, întrucât formațiunea nnnu a reușit să mai propună candidați la prezidențiale care să obțină funcția în ultimii ani. 

  

„Am spus foarte clar: cea mai mare provocare rămân alegerile prezidenţiale, pentru funcţia de preşedinte al României, funcţie pe care partidele de stânga şi cel mai mare partid din România din ultimii 30 de ani,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Preşedintele Iohannis participă, joi şi vineri, la reuniunea extraordinară a Consiliului European

Redacția

VIDEO: Români sechestrați în ferma de sparanghel din Germania, actele oprite de angajator: „Primiți buletinele când plătiți 300 de euro”

Redacția

Nicolae Ciucă: Avem confirmarea certă că aderarea României la Schengen se află pe agenda de lucru a președinției suedeze

Redacția
Încarcă...