RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu, noi precizări despre o alianță electorală cu PNL: E posibil să venim cu un proiect de țară

Premierul Marcel Ciolacu, persoană care conduce și PSD, a subliniat că nu exclude posibilitatea să vină cu un proiect de țară alături de PNL, în contextul anului electoral 2024.

Premierul Marcel Ciolacu FOTO Inquam Pgotos

Premierul Marcel Ciolacu FOTO Inquam Pgotos

Întrebat din nou pe tema unei posibile alianțe cu PNL pentru anul electoral 2024, Marcel Ciolacu a precizat: „De obicei în politică, niciodată nu spun niciodată. Nu a fost această discuție până acum. Au existat discuții ca între colegi. Am văzut ce a declanșat declarația mea. Au fost discuții și de liste comune. Nu vorbim despre un USL 2.”

  

„În cazul în care noi simțim că românii au încredere în această Coaliție, putem să venim cu un proiect de țară în anul următor. Vom vedea: este posibil, nu este posibil. Nu are nimeni decis acest lucru”, a continuat premierul.

Advertisements

Prioritățile ca premier și președinte de partid

Șefu PSD a vorbit de prioritățile atât ca premier, cât și ca șef de partid. „Pentru mine, ca și premier, urgența numărul unu e să încercăm să facem lucruri bune și să facem ceva sustenabil în România. Să implementăm reformele asumate de statul român”.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

SURSE. Cum şi-au împărţit partidele din Coaliţie funcţiile de subprefecţi

Redacția

ISW: Prigojin pregătește un context pentru a justifica incapacitatea mercenarilor Wagner de a finaliza încercuirea orașului Bahmut

Redacția

Două tone de cocaină, în valoare de 400 de milioane de euro, recuperate de poliție din largul Siciliei

Redacția
Încarcă...