RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu: Locul lui Piedone, la Sectorul 5. Eu am transmis un mesaj

Premierul Marcel Ciolacu a susținut că nu i-a cerut o retregere din cursa pentru Primăria Capitalei lui Cristian Popescu Piedone, ci a transmis un mesaj, afirmând totodată că locul lui Piedone este la Sectorul 5. Ciolacu a făcut și o trimmitere la candidatura depusă de fiul lui Piedone la Sectorul 5. 

Premierul a făcut mai multe precizări privind apelul său FOTO Arhivă

Premierul a făcut mai multe precizări privind apelul său FOTO Arhivă

„Nu am cerut acest lucru și nici nu îmi permit să o fac. Eu am transmis un mesaj împreună cu Gabriela Firea, cu toți colegii mei, primari sau candidați pentru primăriile de sector, să vedem ce este mai important pentru bucureșteni și mai puțin important pentru noi ca și oameni politici sau ca persoane fizice și cred că în această echipă este locul și lui Cristian Popescu Piedone, pentru a construi ceva pentru București”, a afirmat Marcel Ciolacu în cadrul unei conferințe de presă. 

  

Continuând să răspundă la întrebările jurnaliștilor, Marcel Ciolacu a mai afirmat că „locul domnului Cristian Popescu Piedone în această echipă nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5”. 

Pentru Sectorul 5, alianța PSD-PNL a hotărât susținerea candidatului PSD Adrian Vigheciu. 

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Soţul Angelei Merkel, despre persoanele nevaccinate din Germania: Este surprinzător că o treime din populaţie nu respectă dovezile ştiinţifice. Acest fapt se datorează, parţial, leneviei şi comodităţii germanilor

Redacția

SURSE Propunere pentru sărbători, înaintată în şedinţa Coaliţiei: programul magazinelor, prelungit până la 23.00

Redacția

Greu al PSD, despre comasarea alegerilor: „Peste 90% șanse”. Social-democrații înclină covârșitor pentru unirea unor scrutinuri

Redacția
Încarcă...