NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu, după apariţia imaginilor cu Clotilde Armand: „Preşedintele să intervină pentru că este un pericol la democraţia României. Să facă şedinţă CSAT”

Marcel Ciolacu a declarat duminică seara, la Antena 3, că în încăperea unde se aflau voturile nu puteau intra candidaţii.

„În acest moment, democraţia în România se află în pericol. Lucrurile erau evidente de a doua zi după alegeri, când au apărut primele imagini. Acea încăpere unde erau depozitate accesul la acea încăpere nu puteau să-l aibă decât preşedintele Biroului Electoral de Sector însoţit cu reprezentanţii partidelor. Candidaţii sau eventualii reprezentanţi de la ONG-uri şi observatorii nu voie să atingă nici măcar un document. De ce stăm atâtea luni de zile şi aşteptăm un verdict? Ancheta este coordonată de către SIIJ pentru că preşedintele Biroului Electoral este un magistrat. De ce nu există mandate de reţinere către persoanele care nu aveau acces acolo? (…) De ce în nicio imagine nu există un alt candidat în acea clădire decât Clotilde Armand sau preşedintele USR, Dan Barna. De ce nu am fost eu acolo? De ce nu a fost candidatul PSD, candidatul PMP-ului, candidaţii independenţi? Numai ei au fost acolo”, a precizat Ciolacu.

El a menţionat că doreşte să ştie de la Jandarmerie cine a permis accesul în clădirea respectivă.

Advertisements

„Obligaţia de a organiza alegerile este a Guvernului României.

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

O polițistă s-a ales cu amendă și permisul suspedat, în timpul unei misiuni

Redacția

Premierul Canadian Trudeau intenționează să invoce legea privind situațiile de urgență ca răspuns la protestul camionagiilor: surse

Redacția

Uniforma şcolară obligatorie, respinsă de deputaţi. “Mi-a produs disconfort, eram ca un deţinut”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site