RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu, despre permisele ridicate în urma testării antidrog: MAI şi MJ să găsească o soluţie. Cum va fi modificată OUG 84

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, cu privire la permisele ridicate în urma controalelor antidrog că o soluție ar trebui să vină din partea ministerelor de Interne şi Justiţiei. Șeful executivului a explicat și în ce constă modificare pe care o va aduce joi OUG 84 antidrog.

Marcel Ciolacu: Laboratoarele trebuie să rămână la IML FOTO Politia Romana

Marcel Ciolacu: Laboratoarele trebuie să rămână la IML FOTO Politia Romana

Cred că e rostul Ministerului de Interne şi Ministerului Justiţiei să găsească o soluţie. Eu voi veni cu o modificare, aşa cum am anunţat-o, la Ordonanţă, ca în maximum 72 de ore să fie răspunsul dat de la IML şi în cazul în care statul român nu se încadrează, va restitui după această perioadă permisul, urmând, după analizele finale și după rezultat, să pună în aplicare legea. E un lucru corect”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat, în privința Codului Rutier, că mâine va veni cu o modificare, dar ce se întâmplă cu permise care au fost deja suspendate până acum de când a intrat în vigoare modificarea legislativă.

  

Premierul a spus cu privire la laboratoarele de analiză a testelor anti-drog că trebuie să rămână la Institutul de Medicină Legală.

„Laboratoarele eu cred că este corect și așa am vorbit și cu ministrul de Interne,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Noua lege a minorităților din Ucraina stârneşte nemulţumiri la Bucureşti. Cum explică specialiştii ANALIZĂ

Redacția

Autobuz cu 15 pasageri, implicat într-un accident la Roman / Niciun pasager nu a fost rănit / Un șofer de 81 de ani, implicat și el în accident, a fost transportat la spital

Redacția

Iohannis a primit cadouri în valoare de circa 5.000 de euro în 2022. Cum arată lista

Redacția
Încarcă...