NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Răzvan Grecu

Cine e de vină că țânțarii rezistă: Primăria sau cetățenii? 92% vs. 8%: tu cu cine votezi?!

Ieri am postat pe pagina mea de Facebook  un sondaj prin care am vrut să aflu dacă afirmația viceprimarului Gabriela Nedelcu, cum că cetățenii care stau la bloc sunt de vină că țânțarii „rezistă” și după dezinsecție, are susținători.

Până acum au votat 262 de internauți, iar în momentul acesta 92% cred că de vină pentru faptul că țânțarii „rezistă”  chiar și după trei operațiuni de dezinsecție este Primăria, în timp ce 8% cred că de vină sunt cetățenii ce nu au făcut dezinsecție la subsolurile de bloc.

  

Virusul West Nile este prezent la Pașcani și se transmite prin înțepătura țânțarilor!

Ieri am stat de vorbă cu viceprimarul municipiului, doamna Gabriela Nedelcu pe subiectul țânțarilor și a apariției virusului West Nile. În timp ce Marius Benchea, director general al Serviciului Voluntar de Ambulanță, a anunțat pentru NewsPascani.com – „caravana pentru donare de sânge nu va mai veni la Pașcani deoarece aveți în municipiul dumneavoastră virusul West Nile”, doamna Nedelcu se declară mulțumită de acțiunea de dezinsecție și spune că dacă aceasta nu s-ar fi făcut, situația ar fi fost mai gravă.

Viceprimarul a aruncat vina pe cetățeni pentru prezența țânțarilor și după cele trei etape de dezinsecție, în sensul că aceștia ar fi trebuit să facă și ei concomitent dezinsecție la subsolurile blocurilor. Dezinsecția a costat 140.000 de lei, cine e de vină că țânțarii rezistă: Primăria sau cetățenii?

Votează AICI!

Advertisements

Related posts

Pantazi a încetat să mai fie om, a devenit ticălos!

Răzvan Grecu

Gândește liber, măcar de 1 Decembrie!

Răzvan Grecu

Zanet răspunde cu şantajul la întrebările presei

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site