NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Cinci bărbați din județul Iași au fost arestaţi în sudul Italiei după o bătaie sângeroasă cu alţi români

Autorităţile italiene au reţinut cinci bărbaţi din judeţul Iaşi acuzaţi că s-au bătut cu alţi doi români, unul dintre aceştia aflându-se în stare gravă într-un spital.

 Este vorba de Vasile Apetrei (30 de ani), Constantin Vasile Apetrei (28 de ani) şi Mihai Mihăilă (24 de ani). Un alt reţinut este Adi Ovidiu Matei, de 24 de ani, din Târgu Frumos, şi Valentin Prodan, de 25 de ani, originar dintr-un sat din judeţul Iaşi. Potrivit presei italiene, cei cinci tineri au fost implicaţi într-o altercaţie în noaptea de 18 spre 19 ianuarie într-o staţiune dintr-un orăşel al zonei Calabria, din sudul Italiei.

Ieşenii s-au certat dintr-un motiv banal cu alţi doi români, agresându-i ulterior pe aceştia. Una dintre victime a suferit răni la nivelul bărbiei, în timp ce a doua se află internată în stare gravă la spital cu mai multe răni la nivelul capului. Autorităţile italiene au reuşit identificarea ieşenilor în scurt timp, găsindu-i pe aceştia a doua zi dimineaţă, după incident.
Unii dintre ei purtau în continuare hainele stropite de sânge pe care le-au avut şi în timpul altercaţiei. Anchetatorii au stabilit că, în timpul bătăii, agresorii ar fi folosit inclusiv o tijă de metal de doi metri.

sursa ziaruldeiasi.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Impozitul auto, mai scump în 2020. Cum calculezi exact, în funcție de motor, câți bani vei plăti

Redacția

Atenție la hoții din spitale: o pacientă a rămas fără poșeta lăsată nesupravegheată în salon

Răzvan Grecu

Și-a înjurat soția și a fost amendat cu 200 lei

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site