NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Fapt divers Național

Chanel – produse cosmetice de înaltă calitate

The House of Chanel – este numele oficial al mărcii, însă aceasta este cunoscută de toți ca – Chanel. Brandul a fost fondat la începutul secolului al XX-lea de către Coco (Gabrielle) Chanel și își are sediul la Paris. 

Chanel și-a început activitatea în lumea modei în anul 1913, deschizând primul său butic, iar în prezent compania are 147 de buticuri în întreaga lume. Produsele de lux ale acestei companii, precum îmbrăcămintea, accesoriile, produsele cosmetice și parfumurile, ceasurile, ochelarii de soare, bijuteriile și multe altele, sunt apreciate de întreaga lume. 

Chanel oferă mai mult de patru sute de tipuri de produse cosmetice nu numai pentru femei, ci și pentru bărbați. Datorită acestui sortiment bogat, fiecare fată și femeie poate alege un set complet de produse cosmetice și de îngrijire, care sunt potrivite pentru tipul lor de piele. Specialiștii companiei Chanel au fost cei care au început pentru prima dată să folosească pigmenți reflectorizanți în produse cosmetice, care aveau proprietatea să creeze un efect de „strălucire naturală”. Mijloacele cosmetice Chanel sunt unele dintre cele mai populare din lume. Toate produsele renumitului brand se deosebesc de alte produse cosmetice prin calitatea înaltă, compoziția lor, precum și o paletă largă de culori. Produsele Chanel sunt fabricate numai din ingrediente naturale. Marca dispune chiar și de linii de produse cosmetice organice, care conțin minerale din Marea Moartă. 

Produsele cosmetice Chanel sunt lansate astfel încât să coincidă cu anotimpurile. Colecțiile și liniile de mijloace cosmetice decorative se adaptează întotdeauna la moda și tendințele unui anumit sezon, astfel încât fetele și femeile pot alege întotdeauna cele mai în vogă remedii.

  

Principiul principal al mărcii este pielea sănătoasă și radiantă. Cosmeticele brandului uimesc prin textura și consistența lor. Acestea sunt distribuite foarte ușor și uniform pe suprafața tenului și sunt absolut imperceptibile. Multe femei admiră și produsele cosmetice de protecție solară. Aceste remedii conțin ingrediente speciale, cum ar fi avobenzona (agent de blocare UV-A și UV-B). 

Chanel este un brand cu renume mondial, produsele căruia au primit doar recenzii pozitive din partea clienților. Astfel, dacă vă doriți mijloace cosmetice calitative și care să corespundă în totalitate cerințelor Dvs., atunci cu siguranță merită să alegeți Chanel!

Advertisements

Related posts

VIDEO Imaginile groazei în restaurantele de pe litoral și Delta Dunării: Produse expirate de 7 ani, amenzi de peste jumătate de milion de lei și zeci de tone de alimente retrase de ANPC

Redacția

Propaganda rusă și-a ales favoriții în 2021: Șoșoacă, Teodosie și AUR, capete de afiș / În topul Sputnik au intrat și președintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop, Terheș sau Liviu Dragnea

Redacția

Florin Cîţu a numit un nou şef la Garda de Mediu, în locul lui Octavian Berceanu

Redacția
Încarcă...