RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

CFR Cluj, cel mai greu adversar posibil, în barajul pentru optimile Conference League. Ce scriu italienii

CFR Cluj va întâlni echipa italiană Lazio Roma în barajul pentru calificarea în optimile de finală ale Europa Conference League, potrivit tragerii la sorţi efectuate luni la Nyon.

Partida din prima manşă a barajului va avea loc pe 16 februarie, la Roma, pe Stadio Olimpico, iar meciul revanşă se va disputa în data de 23 februarie, la Cluj-Napoca.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în sezonul 2019/20 în grupele Europa League. CFR a câştigat acasă cu 2-1, iar Lazio s-a impus cu 1-0 la Roma.

În acest sezon de Europa League, Lazio s-a clasat pe locul al treilea în grupă, după Feyenoord şi FC Midtjylland, dar înaintea austriecilor de la Sturm Graz, toate echipele având câte 8 puncte.

  

CFR a ocupat locul secund în grupa sa din Europa Conference League, după Sivasspor, dar înaintea formaţiilor Slavia Praga şi FC Ballkani.

Duelurile din barajul pentru optimile Europa Conference League opun echipele clasate pe locul al treilea în grupele Europa League şi formaţiile clasate pe locul secund în grupele Europa Conference League, potrivit Agerpres.

În optimile Europa Conference League s-au calificat direct câştigătoarele grupelor: Istanbul Başakşehir, West Ham United, Villarreal,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Aurescu, consultări cu omologul ceh, în contextul deţinerii de către Republica Cehă a Preşedinţiei Consiliului UE

Redacția

Trauma profesoarei care şi-a abandonat fetiţa într-o scară de bloc. De frica soţului, a născut în maşină

Redacția

România avea în 2020 cei mai mulți stupi dintre toate țările UE/ Evoluția famiilor de albine în ultimii 30 de ani în țara noastră (Grafic)

Redacția
Încarcă...