NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cetățenii cer extinderea rețelelor de iluminat în Lunca și Aerodrom. Primăria face studii!

Dovada faptului că municipiul Pașcani se confruntă cu o mare problemă în ceea ce privește iluminatul public este și cazul cetățenilor care au venit astăzi la audiențele ținute de șefii Primăriei. Oamenii au plecat acasă cu aceeași promisiune: că problema lor se va rezolva.  

 

Unul dintre aceștia locuiește pe o strada din cartierul Aerodrom, acolo unde au case în total nouă familii. Anul trecut oamenilor li s-a spus că nu sunt bani în buget, deși au rămași bani în buget necheltuiți. “Noi am primit o adresă că în 2016 nu au fost bani la buget, dar trag nădejde că anul acesta vor fi bani. Știți, acolo este o adevărată problemă. Sunt nouă case în zonă și stăm fără curent electric. Ne-am bucură să beneficiem de electricitate”, a declarat bărbatul în cadrul audiențelor.

  

Un altul locuiește pe strada Mihai Viteazu, din suburbia Lunca. El cere extinderea rețelei de iluminat pe o distanță de 100 metri, pentru a putea să își racordeze locuința.

Viceprimarul municipiului, care a ținut astăzi audiențele l-a asigurat pe bărbat că anul acesta se vor căuta soluții pentru a fi rezolvate situațiile.

Menționăm faptul că anul trecut executivul a prevăzut 120.000 lei în bugetul public pentru studii de modernizare a iluminatului public, dar au cheltuit doar 8.000 lei, pe baza achiziției făcute în data de 30 decembrie 2016.

Societatea care va efectua studiu de estimarea costurilor va avea în vedere străzile Gării, Sector Str. Abator – de la pod Siret, la intersecția cu Str. Grădiniței, Str. Grădiniței, Str. Moldovei, Str. Nicolae Iorga, Str.1 Decembrie1918, Str. Republicii, Str. Ceferiștilor, Str. Dragoș Vodă, Str. Stadionului, Str. Crinilor, Str. Sportului, Str. Mihail Kogalniceanu inclusiv parcarea aferenta Reiffeisen Bank, Str. Eugen Stamate, Str. Vatra, Str. Ștefan cel Mare.

 

 

 

Advertisements

Related posts

Primăria a pus în dezbatere publică intenția de a actualiza Planul Urbanistic General! Consilierii locali spun că ar trebui să se lucreze în paralel și la Strategia de Dezvoltare a municipiului!

Răzvan Grecu

Deszăpezirea continuă în această noapte! Cetăţenii sunt rugaţi să elibereze centrul pentru a nu împiedica utilajele să intervină

Ema Roman

Consilierii cer mai multe coșuri de gunoi. Primarul spune că a pus cu sutele pe străzile din municipiu!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site