NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cetățeni amenințați că rămân fără apă. Printre datornici sunt organizațiile PSD și PNL

Locatarii blocului G1B din apropierea Primăriei au fost somați de către operatorul ApaVital să își achite datoriile, în caz contrar vor rămâne fără apă. Debitul pe care aceștia îl înregistrează este de 2.308 lei. 

 

Nimic deosebit până aici, dacă ținem cont de faptul că foarte mulți cetățeni ai municipiului înregistrează debite către operatorul județean și sunt amenințați cu debranșarea. Problema e că locatarii blocului G1B se află în această situație și din cauza partidelor politice care își au sediul la parterul și mezaninul blocului.

  

Este vorba despre organizațiile PSD și PNL. Ambele formațiuni politice beneficiază de apă, după ce au fost acceptați de locatari la branșamentul de apă al Asociației de Proprietari. Un locatar al blocului, care a dorit să își păstreze anonimatul, ne-a sunat la redacție să ne aducă la cunoștiință faptul că reprezentantul de scară este cu greu primit în sediile celor două partide să citească apometrele, iar plata facturilor se face cu întârziere.

Social-democrații au de achitat 148 de lei, în timp ce liberalii 32 de lei, prin neplata facturilor la apă de două luni de zile.

 FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2016

 

{module Fă o nominalizare pentru Gala Premiilor Actualitatea TV 2016}

Contactați pentru a fi întrebați de ce nu își achită datoriile reprezentanții partidelor au spus că este o scăpare, și că vor achita în regim de urgență debitele. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

În curând va exista un drum expres Paşcani – Suceava în cadrul Master Planului General de Transport al României

Redacția

Miercuri și joi va fi oprită apa în tot municipiul Pașcani!

Redacția

Primarii din judet, amenintati cu amenzi drastice

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site