RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelorAdministrație

Centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar la Iorcani

Investiție utilă în satul Iorcani, comuna Tătăruși. Anul acesta va fi dat în folosință un centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Anunțul a fost făcut de primarul localității, Costel Iosub.

În acest centru, populația va putea preda deșeuri voluminoase, inclusiv deșeuri din construcții sau demolări, anvelope sau mobilier uzat, echipamente electrice și electronice, baterii uzate, dar și deșeuri periculoase.

”Vom avea o platformă de gunoi selectiv, o platformă prin aport voluntar, unde vor fi containere pentru gunoaie pe care cetățenii la timpul acesta nu le pot gestiona. Este un proiect pe care l-am accesat prin AFM, un proiect de 800.000 de euro, la care au început lucrările, și spre sfârșitul anului va fi dat în folosință”, ne-a declarat Costel Iosub, primar comuna Tătăruși.   

România se află pe ultimul loc în Uniunea Europeană la reciclare. Doar 11% din ce aruncăm prinde o nouă viață. Restul ajunge la groapa de gunoi sau pe câmpuri.

  

Related posts

Prest Serv Apa va relua de astăzi furnizarea apei la o mică parte din locatarii blocului P4! În continuare apa la wc-uri rămâne oprită. Primarul dezinteresat de această problemă!

Răzvan Grecu

Prest Serv Apa va rezilia contractul cu Dytras. Constructorul spaniol va pierde cei 1.396.000 de euro garantați pentru finzalizarea lucrărilor la stația de epurare

Răzvan Grecu

Luni, 21 iunie, este zi liberă – a doua zi de Rusalii. Când nu se mai lucrează

Redacția
Încarcă...