NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Leonard Ursu vrea din nou să lucreze la CLP Ecoserv SRL! A deschis proces pentru a fi angajat ca șef servicii!

Fostul director general al CLP Ecoserv SRL își dorește să lucreze din nou la această societate. După ce a pierdut procesele în care contesta schimbarea sa din funcție, acum social-democratul și-a mai micșorat din pretenții. Nu mai vrea să fie director și se mulțumește cu funcția de șef servicii.

Acțiunea în justiție a fost introdusă pe 28 iulie anul acesta, la mai bine de un an de zile de la schimbarea sa din funcție. Ursu a chemat în judecată CLP Ecoserv SRL, Municipiul Pașcani și pe Lucian Cojocaru, actualul șef de servicii de la societatea amintită.

Leonard Ursu și-a întemeiat cererea de chemare în judecată pe o prevedere din contractul său de mandat și spune că la data încetării mandatului de director, CLP Ecoserv SRL îl va angaja, la cererea sa, pe o funcție corespunzătoare pregătirii sale profesionale.

Advertisements

O astfel de solicitare a fost făcută de Leonard Ursu, însă nu la data la care mandatul său de director a încetat, ci la o distanță de două luni de zile. Mai mult, în momentul încetării mandatului său de director, funcția de șef de servicii nici măcar nu exista.

Advertisements
  

Un proces similar este pe rolul Tribunalului Iași, părțile fiind fostul director economic Gabriel Filoș, CLP Ecoserv SRL și actualul director economic Luminița Ilade. Și în acest dosar, fostul director economic solicită să fie angajat de către CLP Ecoserv pe un post similar pregătirii sale profesionale conform contractului de mandat.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Promisiuni deșarte! Ștrandul Municipal fără terase, automate pentru băuturi și mâncare

Răzvan Grecu

Pantazi propune primarilor de comune să se asocieze pentru a crea un serviciu de salubritate zonal

Marius Parteni

Ursu de la EcoSalubritate a cerut salariu mai mare, sub pretextul că nu a venit la furat!

Marius Parteni
Încarcă...