RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cele două fântâni arteziene amplasate pe Esplanadă își pierd culoarea!

Culoarea cu care fântânile din zona vale a municipiului Pașcani au fost vopsite a început să se scorojească și mai tare.

Reprezentanții Primăriei cred că acest lucru se datorează procesului grăbit de terminare a obiectivelor și a deciziei firmei care s-a ocupat de lucrări, care le-a vopsit în sezonul rece. Acestea vor fi revopsite când va permite vremea, iar instalația va fi montată, astfel încât ele vor fi funcționale.

  

“Am vorbit cu cei de la investiții și din cauza faptului că fântânile au fost vopsite în timpul sezonului rece, o parte din vopsea a sărit. Ele sunt în garanție, iar firma care s-a ocupat are obligația, conform garanției să meargă să le revopsească când se va încălzi afară, atunci când va fi montată și instalația pe ele, astfel încât ele să fie funcționale”,ne-a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt a Primăriei Municipiului Pașcani.

Reamintim  faptul că site-ul newspascani.com semnala pe 9 decembrie 2015 că în unele locuri, îndeosebi în centrul fântânii, vopseaua s-a scorojit deja, asta înainte de recepţia finală programată pentru data de 22 decembrie. Cele două fântâni arteziene amplasate pe Esplanadă fac parte din proiectul PIDU, inițiat de fostul primar al municipiului, Grigore Crăciunescu. Acesta a cuprins asfaltarea a 4,8 km  de străzi, parcul Peștișorul, Esplanada, scările mari și mici, camerele de luat vederi precum și Centrul Social “Sfântul Stelian”.    

Nici fâtâna din piața Casei Municipale de Cultură nu arată mai bine. Pe timp de iarnă autoritățile cred că au luat măsuri de protecție! Imaginile sugerează altceva.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Tensiuni în PSD Pașcani: “Ați câștigat alegerile, apucați-vă de treabă. Degeaba te duci la biserică și postești, dacă te ții doar de răutați”. Iată cine a spus asta!

Marius Parteni

PNL Pașcani despre cum au gândit primarul și secretarul transformarea Eco Salubritate în EcoSERV

Marius Parteni

Manifestări la Târgu Frumos de Ziua Națională a României (FOTO – VIDEO)

Marius Parteni
Încarcă...