RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Cel puțin 24.000 de site-uri web au picat în întreaga lume. Site-urile unor companii aeriene, bănci, companii tehnologice sunt afectate

PlayStation Network, Amazon, UPS, Fidelity și o serie de alte aplicații și site-uri web importante au picat joi, potrivit Down Detector, un site web care urmărește problemele legate de internet. Printre site-uri se mai numără site-urile Jocurilor Olimpice și Amazon.

Întreruperea pare să fi afectat și Costo, AirBNB, Delta Air Lines, Expedia și o serie de bănci, inclusiv PNC și US Bank. Multe dintre site-urile web nu au reușit să se încarce și au generat o „eroare DNS”.

Aproape 40.000 de utilizatori au raportat probleme cu rețeaua PlayStation, în mare parte incapacitatea de a se conecta la platforma de jocuri. Alte 8.600 de persoane au spus că nu se pot conecta la site-ul Fidelity, potrivit thehill.

DownDetector a raportat, de asemenea, probleme cu rețelele globale de livrare a conținutului Amazon Web Services și Akamai, care găzduiesc ambele site-uri web importante. Akamai a declarat pe Twitter joi că a implementat o soluție pentru problemă și „pe baza observațiilor actuale, serviciul reia operațiunile normale”.

  

„Vom continua să monitorizăm pentru a ne asigura că impactul a fost pe deplin atenuat”, a scris compania.

În ultimele luni au fost raportate o serie de întreruperi pe internet

Mai multe site-uri cu trafic intens,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ambasadorul României în Kenya, rechemat de urgență de la post. I-ar fi asociat pe diplomații africani cu maimuțele

Redacția

SUA: Membrii unei familii, descoperiți morți în munți. Se izolaseră pentru că erau nemulțumiți de „cum merge lumea”

Redacția

Oficial european: Ucraina nu este deloc aproape de standardele pentru aderarea la UE

Redacția
Încarcă...