RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Cazuri sociale în audienţele de la Primăria Paşcani

Săptămânal, la audienţele de la Primărie vin păşcăneni pe care boala sau sărăcia îi scoate afară din case. Cei mai mulţi dintre ei sunt bătrâni, care trăiesc de pe o zi pe alta.  

 

Nu au auzit de ajutor social, de medicamente sau de încălzire, însă vin la Primărie să-şi spună oful.

  

“A rămas singur în apartament, după ce a decedat mama lui. I-au tăiat curentul, are o pensie mică, şi nu se poate descurca. Eu am venit să stau cu el o perioadă, să-l mai ajut. A fost internat la Socola, are mai multe probleme”, a spus ruda unui bătrân venit astăzi la audienţe.

Tot astăzi, la audienţe a venit şi un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, inginer de meserie, pe care viaţa l-a adus într-un impas în care este singur şi fără resurse financiare. A cerut ajutor social, însă şi-ar dori şi mai mult, să-şi găsească un loc de muncă.  

Din păcate, multe nu se pot face în astfel de cazuri, în care Primăria poate acorda un ajutor de urgenţă sau de medicamente celor aflaţi în nevoie.

{jcomments off}

Related posts

Prezenţa tricolorului în arta populară – expoziţie la Muzeul Municipal

Ema Roman

Mai apare o stațiune turistică în zona Moldovei

Redacția

ISU Iași: 9 cluburi din județul Iași au fost sancționate pentru funcţionarea fără autorizaţie de securitate. Care sunt condițiile de obținere a documentului

Redacția
Încarcă...