RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Câți români nu au respectat restricțiile impuse de autorități

Grupul de Comunicare Strategică anunță că, prin structurile abilitate ale M.A.I. au fost întocmite, până în prezent, 490 de dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod Penal.

Polițiștii și jandarmii au depistat, în ultimele de 24 de ore, 5.406 persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei. Acestor persoane le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 10.239.120 de lei.

De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 2 și până în prezent, au fost plasate în carantină instituționalizată 2.217 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. De asemenea, 168 de persoane aflate în carantină au părăsit locația în care au fost plasate, pentru acestea fiind dispusă măsura carantinării pentru o nouă perioadă de 14 zile.

BZI

  

Related posts

Rusia a ordonat expulzarea comicului stand-up azer din Belarus, Idrak Mirzalizade, pentru “insultarea rușilor din cauza originii lor etnice”

Redacția

Întâlnire consultativă la Guvern cu ONG-uri pe tema situației drepturilor femeilor în România

Redacția

Beculețe de Crăciun vs. economie la energie/ Cum împacă primarii iluminatul festiv și factura la curent electric

Redacția
Încarcă...