NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cătălin Drulă spune că Cioloş ar putea renunţa la mandatul de premier desemnat, dacă PNL vine cu o propunere de premier care să nu fie Cîţu

Întrebat dacă s-a discutat varianta ca Dacian Cioloş să-şi depună mandatul înainte de a ajunge în Parlament, dacă nu se formează o majoritate, Drulă a răspuns: „A fost întrebat şi domnul Cioloş despre asta şi a spus că este o decizie pe care încă urmează să o luăm. Părerea mea este că nu ne putem juca cu mandate.  Dacă ar exista din aceste negocieri, spre exemplu, un pas de deblocare în care să se refacă coaliţia cu alt premier de la PNL…”

Potrivit lui Cătălin Drulă, dacă PNL ar renunţa la Florin Cîţu şi ar veni cu altă propunere de premier, Dacian Cioloş ar fi dispsu să renunţe la mandatul său ca premier ales.

”Scopul nostru este să facem un guvern şi asta ar fi o variantă de deblocare, dar altfel, dacă aceste discuţii nu se concretizează, până la urmă trebuie să facem nişte paşi în logica instituţională. Preşedintele a propus un premier, acesta îşi alcătuieşte lista miniştrilor, un program şi îl supune votului Parlamentului.” a mai declarat vicepreşedintele USR, conform G4Media.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements

Related posts

Cătălin Drulă: Poate că şi preşedintele înţelege că e mai importantă ţara decât un om oricât de Superman ar fi şi că nu ne putem bloca într-un om cu ţara

Redacția

Peste 15.000 de cazuri noi în ultimele 24 de ore / 446 de decese, din care 9 anterioare

Redacția

Coronavirusul poate fi transmis de ţânţari? Explicaţia specialiştilor OMS

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site