NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Casieria Târgu Frumos, închisă în perioada 3 august-19 august 2020

ApaVital aduce la cunoștința utilizatorilor săi că, în perioada 3 august – 19 august 2020 (inclusiv), casieria din Târgu Frumos, strada 22 Decembrie 1989, nr 6 va fi închisă. Alternativele de plată pentru perioada în care casieria va fi nefuncțională sunt însă multiple și la îndemâna tuturor utilizatorilor noștri: facturile pentru serviciile de apă și de canalizare se pot achita la Raiffeisen Bank sau la unitățile unde se pot efectua plăți Pay Point sau Pay Zone, comod și în siguranță. De asemenea, se pot efectua plăți online prin portalul www.apavital.ro, prin internet banking sau în numerar, la sediile altor instituții bancare. În situația în care plata facturii pentru serviciile de apă și canalizare se face prin virament bancar, data plății este aceea la care contul creditorului a fost alimentat cu suma de bani care a făcut obiectul plății.

După perioada mai sus menționată casieria din Târgu Frumos își va reîncepe activitatea după programul normal de funcționare, luni – vineri: 08.00 – 16.00.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul nostru www.apavital.ro, la secțiunea Clienți – Întrebări frecvente, sau ne puteți contacta la numărul de telefon 0232.969.

loading...
Advertisements

Related posts

Târgu Frumos: A început montarea platformelor de colectare selectivă

Oana Cordoneanu

Noi lucrări de asfaltare la Târgu Frumos

Redacția

Parc solar la Tg.Frumos

Oana Cordoneanu
Încarcă...