NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Casieria Enel Pașcani închisă pe 30 noiembrie și 1 decembrie

Punctul de lucru Enel Pașcani are programul modificat.  Casieria Enel Pașcani este închisă pe 30 noiembrie și 1 decembrie. Zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie sunt, potrivit Codului muncii, sărbători legale în care nu se lucrează. În aceste zile se sărbătoresc Sfântul Andrei şi Ziua Națională a României.

 

Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plățile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil MyEnel App – ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând paginawww.enel.ro, secțiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.

 

De asemenea, în secțiunea http://www.enel.ro/ro/clienti.html sunt disponibile ofertele comerciale pentru clienții business şi rezidențiali, clienții având posibilitatea de a transmite solicitări de încheiere a unui contract de furnizare de energie electrică. 

   În plus, clienţii Enel Energie, care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. Mai multe detalii despre partenerii bancari şi comerciali se regăsesc pe factura de energie eletrică precum şi în secțiunea http://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie-muntenia.html  

 Precizăm că în perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică.

 

 

 

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Egiptul a deschis accesul turiștilor în două piramide, pentru prima oară din 1965

Redacția

Erorile medicale vor fi taxate scump

Oana Cordoneanu

Izvorul Tămăduirii. Ce nu ai voie să faci pentru a nu fi lovit de blestem

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site