RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

​Casa Albă nu crede că Hamas a reţinut în mod intenţionat două americance în cadrul eliberării ostaticilor, afirmă un oficial

Casa Albă nu crede că Hamas a reţinut în mod intenţionat două femei americane care urmau să fie eliberate ca parte a eliberării ostaticilor, a declarat luni un înalt oficial al administraţiei Biden, potrivit CNN, citat de news.ro.

Casa AlbăFoto: Rob Mcleod / robertharding / Profimedia

Oficialul a declarat, în cadrul unei convorbiri cu reporterii, că “până în prezent”, faptul că Hamas a reţinut intenţionat cele două femei americane ostatice pe baza cetăţeniei lor americane nu este o “concluzie pe care am trage-o”.

  

Oficialul nu a dorit să detalieze cum a ajuns administraţia la această convingere.

Casa Albă a declarat că se aştepta ca trei americani – Abigail Edan, în vârstă de 4 ani, care a fost eliberată duminică, şi două femei – să se numere printre cei 50 de ostatici pe care Hamas îi va elibera în cursul unui armistiţiu de patru zile.

Administraţia Biden încă mai speră că cele două femei vor fi eliberate, a declarat oficialul, menţionând un acord prin care Hamas “s-a angajat să elibereze alţi 20” de ostatici în următoarele două zile.

CNN a relatat anterior că Qatar a declarat că s-a ajuns la un acord pentru prelungirea armistiţiului din Gaza cu încă două zile.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Cazurile de norovirus, care provoacă greață, vărsături, diaree și dureri de stomac, au explodat pe croazierele din Statele Unite

Redacția

VIDEO Faceți cunoștință cu Flossie, cea mai bătrână pisică din lume, verificată de Guiness World Record/ Câți ani ”umani” are Flossie și cât a trăit cel mai mult, vreodată, o pisică

Redacția

Lista schimbărilor la medicul de familie

Redacția
Încarcă...