NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cardinalul Lucian Mureșan: Biserica susține autoritățile statului ”prin rugăciune și prin îndemnarea fiilor Săi la vaccinare” / Arhiepiscopul Bisericii Române Unite cu Roma transmite mesaj de încurajare pentru toți românii

Cardinalul Lucian Mureșan, Arhiepiscop Major al Bisericii Române Unite cu Roma, a transmis printr-o scrisoare deschisă un mesaj de compasiune, încurajare și speranță tuturor românilor, îndemnându-i să se alăture eforturile autorităților pentru a pune capăt pandemiei.

”Misiunea dificilă de a pune capăt acestei pandemii îi revine autorităților Statului, pe care Biserica le susține prin rugăciune și prin îndemnarea fiilor Săi la vaccinare și la respectarea cu strictețe a tuturor măsurilor necesare, pentru a se ameliora situația actuală și a preveni agravarea acesteia”, se arată în document.

Duminică, 24 octombrie în toate bisericile acestui cult se vor face rugăciuni ”pentru ca Bunul Dumnezeu să oprească încercarea și să se îndure de noi”.

”Recomandăm tuturor să-i aibă prezenți în rugăciunea zilnică pe cei suferinzi, dar și pe cei care, prin misiunea lor, își expun sănătatea cu devotament și compasiune față de semeni”, se mai arată în mesaj.

  

Scrisoarea circulară a Preafericitului Părinte Cardinal Lucian referitoare la prezenta situație sanitară

Preasfințiile Voastre,

Cucernici Părinți,

Cuvioși călugări și călugărițe,

Iubiți credincioși,

Situația critică și criza sanitară prin care țara noastră trece din cauza pandemiei provoacă suferință în multe familii.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Dominic Fritz: Acum PNL are de ales între PSD şi USR PLUS. Este un moment al adevărului

Redacția

Muncitori români care lucrează la o fabrică de prelucrare a cărnii din Olanda, confirmați cu coronavirus

Redacția

Cîţu: „Aceste preţuri s-ar putea să aibă un impact mare la iarnă. Ne uităm la o soluţie de compensare”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site