RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cântărețul Van Morrison dat în judecată de ministrul sănătății al Irlandei de Nord pentru calomnie în privința gestionării restricțiilor anti-Covid

Robin Swann l-a acționat în justiție pe Sir Van Morrison, după ce cântărețul l-a calificat drept “foarte periculos”. Acțiunea în justiție se concentrează pe un incident de la Hotelul Europa din Belfast din vara aceasta, când Morrison, un critic acerb al carantinelor, a urcat pe scenă și l-a criticat pe Swann, relatează cotidianul Belfast Telegraph.

Procedurile de defăimare citează, de asemenea, două incidente ulterioare, când cântărețul și-a exprimat opiniile sale despre Swann. În primul, Morrison l-a descris pe ministru drept “un escroc”.

Al doilea se referă la conținutul pe care compozitorul l-a încărcat pe YouTube în care a abordat controversa Hotelului Europa. În acel videoclip, el l-a criticat din nou pe ministru și l-a numit „periculos”, deși s-a referit incorect la el drept „Robert Swann”.

Incidentul de la hotelul Europa din iunie s-a desfășurat când un concert pe care ar fi trebuit să-l susțină Morrison a fost anulat cu o notificare întârziată din cauza restricțiilor Covid-19.

  

Morrison, un cântăreț născut la Belfast, este un critic acerb al restricțiilor legate de pandemia de Coronavirus, în special al celor care împiedicau spectacolele de muzică live.

El a înregistrat o serie de cântece anti-lockdown anul trecut despre care a spus că vizează guvernul Regatului Unit.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Filmul tragediei de la Crevedia. La momentul exploziilor acolo erau trei cisterne încărcate cu GPL

Redacția

Ciolacu, după negocierile cu PNL: Suntem pe un drum corect. PNL este de bună credinţă

Redacția

Ilie Năstase, pensia specială de militar și comparația cu Simona Halep: „Nu m-a depășit niciodată pe mine”

Redacția
Încarcă...