RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Canotoarele din lotul României care s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, tratamente de îngrijire personalizată a tenului

Canotoarele din lotul României, care au reuşit calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, au beneficiat, miercuri seara, de tratamente de îngrijire personalizată a tenului la un institut de specialitate din Capitală, relatează Agerpres.

Alături de ele au fost şi trei canotori, Marius Cozmiuc, Sergiu Bejan şi Alexandru Danciu, care s-au bucurat de tratamentele cosmetice oferite de unul dintre sponsorii Federaţiei Române de Canotaj (FRC).

Fosta preşedintă a FRC, Elisabeta Lipă, în prezent preşedinta Agenţiei Naţionale pentru Sport, a declarat că sportivii au nevoie de astfel de tratamente având în vedere expunerea îndelungată la soare atât în timpul curselor, dar mai ales a antrenamentelor.

„Cred că, în afară să ne antrenăm şi să muncim, trebuie să avem şi grijă de noi, să ne facem timp să ne răsfăţăm. Însă în cazul canotoarelor pot să spun că aceste tratamente reprezintă în acelaşi timp şi o necesitate. Canotajul se practică pe apă, iar soarele nu este tocmai prieten cu noi. Iar un răsfăţ măcar o dată pe lună cred că le face bine sportivilor. Sperăm ca Jocurile Olimpice de la Paris să arate mult mai bine decât Campionatele Mondiale. Pentru că acum avem toată energia şi concentrarea îndreptată către Jocurile Olimpice”,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Europa Liberă: PSD și PNL au cheltuit peste două treimi din subvențiile de la stat pentru presă și propagandă

Redacția

Petre Daea e noul ministrul al Agriculturii. El a depus jurământul la Cotroceni

Redacția

VIDEO Protest în Piața Victoriei, împotriva proiectelor care vizează asociațiile: „O învârteală legislativă ca-n Rusia lui Putin, scoasă din sertarul cu iliberalism de către doi plagiatori PNL care fac abuz de putere – premierul Nicolae Ciucă și ministrul de Interne Lucian Bode”

Redacția
Încarcă...