NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Campania „Mama mea e sănătoasă!” în perioada 01-15 martie 2015

În contextul îngrijorător în care şase femei continuă să moară în lume, în fiecare zi, din cauza cancerului de col uterin şi la noi în ţară 4.000 de femei mor anual din cauza cancerului la sân, iar această boală afectează zilnic 25 de românce, trebuie ca fiecare dintre noi să ajutăm la păstrarea sănătăţii noastre, a mamelor, bunicilor, fiicelor şi a tuturor femeilor de lângă noi.   

Majoritatea celor care pierd lupta cu boala sunt mame, deci trebuie să ne implicăm în prevenţie şi în păstrarea sănătăţii mamelor de care copiii au atâta nevoie. 

În perioada 01-15 martie 2015 aveţi posibilitatea să veniţi la Policlinica Providenţa unde veţi beneficia gratuit, cu programare, de un pachet de servicii medicale pentru femei (o ecografie mamară bilaterală şi o ecografie pelvină). 

  

Toate femeile trebuie să înţeleagă şi să conştientizeze importanţa depistării în stadii incipiente a unor astfel de forme de cancer (de sân, ovarian sau uterin), pentru ca, prin tratament, să se obţină rezultate foarte bune. Diagnosticat la timp cancerul poate fi învins!  Şi să nu uităm că pentru a fi mamă, în primul rând, orice femeie trebuie să aibă grijă de sănătatea ei.

FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2015
{module FĂ O NOMINALIZARE PENTRU Gala Actualitatea TV 2015}

Cu  ajutorul lui Dumnezeu şi cu sprijinul medicilor noştri dedicaţi Dr. Leah Roxana şi Dr Alexe Mihaela, va fi posibil un astfel de proiect de suflet ce va fi implementat începând cu 1 martie 2015.

Pentru programări şi informaţii vă rugăm să sunaţi la numerele de telefon0232/215.940 şi 0729.292.897 sau să veniţi la Policlinica Providenţa din Bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 10, Bl. B1, Parter (lângă Mitropolia Moldovei şi Bucovinei).

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Producătorii de medicamente homeopate ar putea fi obligați să scrie pe ambalaje: Acest produs nu are efecte asupra sănătății

Redacția

Un elicopter SMURD ajunge la Iași! A fost ținut la sol ieri din cauza vremii

Redacția

Programul de vizite din cele două spitale din Pașcani aproape anulat! Totul ca urmare a ultimilor recomandări

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site