NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie

Cameră la Mamaia în iunie: 965 de euro pe noapte. „Asta înseamnă «consumaţi produse româneşti»?“

Turismul românesc ar urma să primească undă vedere de la guvern începând din 1 iunie, odată cu o nouă etapă de relaxare, însă unii proprietari de hoteluri au pregătit preţuri exorbitante.

Cunoscutul prezentator de televiziune Dan Negru intenţionează să petreacă câteva zile pe litoralul românesc, la începutul lunii iunie, însă una dintre ofertele găsite pe internet l-a îngrozit. Oferta despre care vorbeşte este la Mamaia şi întrece orice imaginaţie: 956 de euro pentru o cameră, pentru o singură noapte, în data de 5 iunie.

Cu aceiaşi bani, o familie întreagă şi-ar putea petrece teoretic concediul la vecinii bulgari sau în Grecia, însă există o problemă: România a refuzat să adere la înţelegerea dintre Grecia, Bulgaria şi Serbia, care au ales să-şi deschidă reciprioc graniţele. 

În atare situaţie, românii care vor să-şi petreacă vacanţa pe malul mării vor fi nevoiţi să se îndrepte spre litoralul românesc, recunoscut pentru preţurile enorme şi serviciile submediocre.

„Grecii şi bulgarii îşi deschid litoralul de la 1 Iunie şi i-au invitat şi pe români să o facă, dar oficialităţile zic că «românii vor prefera turismul românesc vara asta», Deci asta însemnă «consumaţi produse româneşti»? În Grecia sau Bulgaria cazurile de îmbolnăviri sunt cu mult sub România! Adică, ăia ar trebui să se sperie de noi şi nu invers. Închideţi graniţele şi consumaţi produsele româneşti ale ălora care au dat tunuri şi au acu’ hotelurile lui Ceauşescu. Pe 5 Iunie am găsit o ofertă la Mamaia. 965 euro/ noapte”, a scris Dan Negru pe Facebook.

ADEVARUL

loading...
Advertisements

Related posts

Criza COVID-19. Peste 150.000 de firme ar putea intra în faliment!

Redacția

Află dacă ai câştigat! Loteria Bonurilor Fiscale: bonurile de 879 de lei emise în 19 august sunt câştigătoare

Redacția

Scandal la amânarea ratelor. Bancă acuzată că păgubeşte clienţii încasând necuvenit „dobândă la dobândă“

Redacția
Încarcă...