RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Calendarul pentru rocada premierilor, decis după încetarea grevei generale

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că noul calendar pentru schimbarea premierilor va fi stabilit de cei trei lideri ai Coaliției, „împreună”, după ce se termină greva generală, până atunci nemaifiind „discuții politice”.

Marcel Ciolacu, președintele PSD FOTO Inquam Photos

Marcel Ciolacu, președintele PSD FOTO Inquam Photos

Cred că este decizia corectă ca să nu intrăm în discuţii politice până în rezolvăm această grevă a profesorilor urmând, pe urmă, să găsim, tot împreună, calendarul cel mai bun pentru a se face rotaţia”, a afirmat Marcel Ciolacu, în conferința de presă comună, cu Nicolae Ciucă și cu Kelemen Hunor.

  

Această guvernare nu este doar despre stabilitate, ci este și despre asumare. Eu am spus încă de săptămâna trecută, înaintea discuțiilor politice trebuie să ne asumăm împreună rezolvarea problemelor majore din societate”, a completat președintele Camerei Deputaților.

Este o decizie pe care ne-o asumăm împreună, împreună o să continuăm, eu reprezentând Legislativul, dumneavoatră reprezentând Executivul, o să încercăm să rezolvăm asceastă problemă, dar trebuie să avem și echilibrul de a găsi argumentele cele mai prielnice, și împreună ne-am asumat că în programul de guvernare prioritatea numărul unu sunt profesorii și sistemul de sănătate”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Surse: PNL va propune marţi prelungirea compensării facturilor la energie şi gaze naturale şi în aprilie

Redacția

Gigantul german BMW oprește producția la uzina din Rusia și stopează exporturile în această țară

Redacția

Turcia l-a convocat pe ambasadorul suedez la Ankara, după apariția montajului video în care președintele turc apare spânzurat și care ar fi fost realizat de Partidul Muncitorilor din Kurdistan în Suedia

Redacția
Încarcă...