NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Calea Ferată din Moldova pune în circulație un tren suplimentar Chișinău – Iași. Acesta a fost modernizat la Electroputere VFU Pașcani

Calea Ferată din Moldova a anunțat că va pune la dispoziție un tren suplimentar Chișinău – Iași (Socola) pentru zilele de 26 și 27 august.

 

”Astfel, doritorii se pot bucura în perioada de 24-27 august de o escapadă în unul dintre cele mai frumoase orașe din România, călătorind în confort și siguranță cu trenul modernizat al CFM”, se arată pe pagina de Facebook a CFM. Trenul respectiv al CFM a fost modernizat la Electroputere VFU Pașcani, parte a Grupului Grampet.

Orarul de circulație pentru noul tren suplimentar Chișinău – Iași

Trenul va porni din Gara Chișinău la ora 06:16 și va ajunge în stația Socola (Iași) la ora 10:15. Returul se va face la ora 17:42, cu sosire la 21:36 în Chișinău iar prețul tichetului de călătorie într-o direcție variază de la 90 la 130 lei moldovenești (aproximativ 21, respectiv 30 de lei românești).

”Nu ezita! Ia-ți familia, gașca sau a doua jumătate și savurează călătoria cu CFM”, se încheie postarea Căii Ferate din Moldova.

 sursa www.clubferoviarroman.ro

Advertisements

Related posts

Președintele a promulgat legea care îi protejează pe producătorii agricoli

Redacția

2019 bun pentru secretarul general al Primăriei! Două apartamente și un salariu “baban”!

Marius Parteni

Impozit auto 2020 – 2021. Costurile actualizate per fiecare tip de maşină

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site