NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Cadrele didactice de la Liceul Teoretic ”Miron Costin” invitate să facă mișcare

 Inițiativă inedită luată de un tânăr profesor de educație fizică și sport ce predă la Liceul Teoretic ”Miron Costin” din Pașcani.

Acesta propune personalului din școală să renunțe pentru o oră la activitatea didactică sau nedidactică și să vină în haine de sport pentru a face mișcare timp de o oră. Inițiativa îi aparține lui Andrei Doroftei, profesor de educație fizică și sport în cadrul unității școlare și are loc în cadrul ”Săptămânii Altfel”.

Activtatea va avea loc pe data de 10 aprilie, începând cu ora 11.30, pe terenul de sport al școlii. Aici, sunt așteptate peste 100 de persoane din școală printre care elevi, profesori cât și directoarea, Carmen Apostol.

  

”Vor face un antrenament funcțional, ceea ce înseamnă o serie de mișcări pentru sănătate, pentru o stare de bine. Activitatea va avea loc pe data de 10 aprilie, pe terenul de sport al școlii unde estimez că vor fi peste 100 de persoane”, ne-a declarat Andrei Doroftei, profesor de educație fizică și sport la Liceul Teoretic ”Miron Costin”.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Ansamblul Plaiuri Pășcănene – premiul I la Festivalul județean de folclor Cătălin Pop

Ema Roman

Deficitul de „talente” pe piaţa muncii se adânceşte

Redacția

Începe concursul de proiecte „Spații Verzi”, destinat școlilor și ONG-urilor de mediu. Niciun aplicant la Pașcani

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site