RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Cadavru în putrefacție descoperit într-o canalizare din zona Primăriei Pașcani (FOTO)

Descoperire macabră făcută astăzi, de muncitori de la ApaVital. Aceștia au intrat în canalizarea dintre Primărie și Catedrala”Pogorârea Sfântului Duh” Pașcani, pentru a căuta o pierdere de apă reclamată de adminsitrația locală.

Muncitorii au dat peste un cadavru aflat în stare avansată de putrefacție. La fața locului au sosit echipaje de la Poliție, criminaliști, pentru a face cercetări.

”La data de 31 august, a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani au fost sesizați de către un angajat de la ApaVital, despre faptul că într-un canal a fost găsit un cadavru, cu identitate necunsocută. S-a dispus examinarea medico-legală a cadavrului, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă”, ne-a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași.

Cadavrul a fost transportat la IML Iași, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei morții. Rămâne ca în urma cercetărilor, polițiștii să afle și identitatea bărbatului.

  

Related posts

Mii de bulbi de flori pentru înfrumusețarea spațiilor verzi din Pașcani

Redacția

Marcaje rutiere realizate în etape, pe străzile din Pașcani

Redacția

Refaceri și reparații de trotuare în zona deal a municipiului Pașcani

Marius Parteni
Încarcă...