NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Cadavru în putrefacție descoperit într-o canalizare din zona Primăriei Pașcani (FOTO)

Descoperire macabră făcută astăzi, de muncitori de la ApaVital. Aceștia au intrat în canalizarea dintre Primărie și Catedrala”Pogorârea Sfântului Duh” Pașcani, pentru a căuta o pierdere de apă reclamată de adminsitrația locală.

Muncitorii au dat peste un cadavru aflat în stare avansată de putrefacție. La fața locului au sosit echipaje de la Poliție, criminaliști, pentru a face cercetări.

”La data de 31 august, a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani au fost sesizați de către un angajat de la ApaVital, despre faptul că într-un canal a fost găsit un cadavru, cu identitate necunsocută. S-a dispus examinarea medico-legală a cadavrului, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă”, ne-a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași.

Cadavrul a fost transportat la IML Iași, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei morții. Rămâne ca în urma cercetărilor, polițiștii să afle și identitatea bărbatului.

  

Advertisements

Related posts

Fotografiile câștigătoare în cadrul concursurilor organizate de Asociația Clubul Feroviar Pașcani

Oana Cordoneanu

Estimări meteo pentru următoarele 4 săptămâni. Vreme posibil mai rece și mai multe ploi decât de obicei de Paște și 1 Mai

Redacția

Furnizarea apei potabile întreruptă astăzi, până la orele 15.00, pe nouă străzi din Paşcani

Ema Roman
Încarcă...