NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Gara din Pașcani plină de buruieni

Pășcănenii nu rămân indiferenți atunci când vine vorba de imaginea municipiului. Oamenii continuă să sesizeze problemele din comunitatea noastră, de cele mai multe ori, prin intermediul rețelelor de socializare. 

De această dată, un bărbat a semnalat problema curățeniei din Gara Pașcani. El a postat o imagine pe facebook în care se pot vedea buruienile netăiate, înalte de aproximativ un metru. Acestea se află atât pe peron, cât și între liniile de cale ferată. În dreptul fotografiei, pășcaneanul a scris„Așa arată c.f.peronul din statia Pascani”, iar reacțiile nu au întârziat să apară„Erbicidul e dat pe sub pavelele vilelor sefilor de la C.F.R, în scripte e pe sine!”, a adăugat un cetățean.

De asemenea, câinii comunitari se plimbă nestingheriți pe peron.

Reporterii Actualitatea TV au încercat să obțină un punct de vedere din partea reprezentanților Gării pentru a afla cine este responsabil pentru menținerea curățeniei, însă aceștia nu au putut fi contactați.

  
Advertisements

Related posts

Subvențiile fermierilor, plătite până la 15 august

Redacția

Pășcănenii au motive serioase să solicite dizolvarea Consiliului Local: aleșii locali nu-și îndeplinesc atribuțiile legale!

Răzvan Grecu

Primăria face un prim pas să intre în normalitate! A fost refacturată redevența către ApaVital!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site