RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Burduja, despre întâlnirea cu Iohannis: Discut periodic cu președintele

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a spus, miercuri, că întâlnirea pe care a avut-o cu președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, a vizat „subiecte din sectorul energetic”. În ce privește declarația premierului cu privire la vizita sa a afirmat că e dreptul prim-ministru „să evalueze în ce fel dorește dânsul”.

Sebastian Burduja a discutat „tangențial” cu Klaus Iohannis despre candidatura sa la PMB Foto Arhivă

Sebastian Burduja a discutat „tangențial” cu Klaus Iohannis despre candidatura sa la PMB Foto Arhivă

Sunt ministrul Energiei și mi-am delegat atribuțiile așa cum au făcut-o și colegii mei, domnul Fechet, domnul Veștea, dar sunt subiecte din sectorul energetic care țin de securitatea energetică a României, de calcule geostrategice și așa mai departe, pe care le discut periodic cu președintele, nu este prima întânire de acest fel. La câteva săptămâni, poate o dată pe lună, avem astfel de întâlniri”, a declarat Sebastian Burduja la Digi 24.

  

Întrebat dacă e prima întâlnire în calitate de candidat la Primărie sau în perioada campaniei a mai purtat și alte discuții cu șeful statului, candidatul PNL la Primăria Capitalei a răspuns: „În perioada campaniei față în față nu ne-am văzut, ne-am văzut ieri”.

Întrebat dacă a vorbit cu Klaus Iohannis despre candidatura sa la PMB,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO: Înmormântări live pe Facebook! Cu Poliția la poarta cimitirului și costume de protecție

Redacția

Digi24: Germania caută 80.000 de șoferi de TIR, Marea Britanie – 100.000. Un român a povestit de ce nu mai vor tinerii să facă această meserie

Redacția

Mercedes W 25: 90 de ani de la debut

Redacția
Încarcă...