NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Budăi, replică pentru Ciucă, pe tema măririi pensiilor și salariilor: Am avut acordul PSD

Ministrul Muncii susține că nu a vorbit de capul lui, ci a avut acordul conducerii PSD ca să anunțe noi măriri de pensii și salarii, după ce a fost criticat de premierul Nicolae Ciucă.

Colaj articol Nicolae Ciuca Marius Budai  FOTO EPA-EFE şi Mediafax

Marius Budăi îi dă peste nas șefului instituțional, premierul Ciucă FOTO Colaj Adevărul

Eu sunt ministrul Muncii şi celor care muncesc acum, sunt ministrul Muncii al celor care au muncit până acum şi nu mi se pare corect ca într-o ţară civilizată cei care au muncit şi cei care muncesc să se zbată în sărăcie“, a declarat Marius Budăi, la Parlament.

  

Întrebat de jurnalişti dacă trebuia să-i ceară acordul premierului Nicolaie Ciucă înainte de a face declaraţiile privind creşterea pensiilor şi salariilor, Budăi a spus: „Eu am avut acordul Partidului Social Democrat, care m-a însărcinat să prezint aceste măsuri şi pe care, aşa cum am spus, le vom prezenta către coaliţie, spre analiză“.

Advertisements
Advertisements

De asemenea, Marius Budăi a fost întrebat dacă PSD va ieşi de la guvernare, dacă PNL nu acceptă aceste majorări. „Nu, noi am spus că ţinem la aceste măsuri şi că sperăm prin dialog,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Înregistrare video bizară în care purtătoare de cuvânt a MAE rus, Maria Zaharova, acuză ucrainenii pentru … rețeta de borș: Despre asta este vorba. Xenofobia, fascismul, extremismul…

Redacția

Transfăgărășan- scurt istoric despre cel mai frumos traseu din România

Redacția

Angajări la Poliţia Română: 290 de posturi scoase la concurs

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site