RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Budăi, replică pentru Ciucă, pe tema măririi pensiilor și salariilor: Am avut acordul PSD

Ministrul Muncii susține că nu a vorbit de capul lui, ci a avut acordul conducerii PSD ca să anunțe noi măriri de pensii și salarii, după ce a fost criticat de premierul Nicolae Ciucă.

Colaj articol Nicolae Ciuca Marius Budai  FOTO EPA-EFE şi Mediafax

Marius Budăi îi dă peste nas șefului instituțional, premierul Ciucă FOTO Colaj Adevărul

Eu sunt ministrul Muncii şi celor care muncesc acum, sunt ministrul Muncii al celor care au muncit până acum şi nu mi se pare corect ca într-o ţară civilizată cei care au muncit şi cei care muncesc să se zbată în sărăcie“, a declarat Marius Budăi, la Parlament.

  

Întrebat de jurnalişti dacă trebuia să-i ceară acordul premierului Nicolaie Ciucă înainte de a face declaraţiile privind creşterea pensiilor şi salariilor, Budăi a spus: „Eu am avut acordul Partidului Social Democrat, care m-a însărcinat să prezint aceste măsuri şi pe care, aşa cum am spus, le vom prezenta către coaliţie, spre analiză“.

De asemenea, Marius Budăi a fost întrebat dacă PSD va ieşi de la guvernare, dacă PNL nu acceptă aceste majorări. „Nu, noi am spus că ţinem la aceste măsuri şi că sperăm prin dialog,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Bugetari de lux. Lefurile şefilor ANRE continuă să crească odată cu criza energetică. Cine a luat peste 10.000 de euro lunar

Redacția

AUDIO Ramzan Kadîrov se laudă că ar fi cucerit Kievul „cu mult timp în urmă”, dar nu i-a permis Putin

Redacția

Administrația Biden poate îndepărta sârma ghimpată instalată de statul Texas la frontieră

Redacția
Încarcă...