NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

BREAKING Grecia a intrat în lista roșie de risc epidemiologic. Doar persoanele vaccinate și cele care au trecut prin boală sunt scutite de carantină la sosirea în România, începând de duminică, 1 august

UPDATE: Grecia a intrat în lista roșie de risc epidemiologic, astfel că doar persoanele vaccinate și cele care au trecut prin boală sunt scutite de carantină la sosirea în România, începând de duminică, 1 august.

Decizia a fost luată de CNSU în ședința de joi.

În zona roșie au mai intrat: Irlanda, Monaco, Maldive, Bahamas, Curaçao și Insulele Virgine ale Statelor Unite.

Pentru zona roșie se impune carantina de 14 zile pentru persoanele care sosesc în România, excepțiile fiind: persoanele vaccinate anti-COVID cu schemă completă de cel puțin 10 zile, cele care au fost infectate cu coronavirus în ultimele 180 de zile și nu mai devreme de ultimele 14 zile, copiii până la vârsta de 6 ani, iar cei de 6-16 ani cu prezentarea unui test PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore.

  

De asemenea, au trecut din zona verde în zona galbenă, în urma creșterii incidenței: Franța, Belgia, Israel, Statele Unite ale Americii, Islanda, Honduras, Aruba și Sint Marteen.

Lista completă poate fi consultată aici.

Știrea inițială: Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) se întrunește, joi, în ședință pentru actualizarea listei statelor cu risc epidemiologic,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Cîţu şi-a depus candidatura la şefia PNL: „Intru în această cursă pentru a câştiga şi pentru a uni PNL. Era nevoie de mai mult liberalism în partid”

Redacția

Acces restricţionat la Aeroportul Iași. Nimeni nu mai intra fără măsuri de protecţie

Redacția

Cod galben de caniculă în tot sudul României, temperaturi de 38 de grade

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site