NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Replica USR PLUS pentru Cîţu, după atacul la Drulă: „Dacă coordonatorul campaniei de vaccinare lucrează la Guvern, ce se întâmplă oare?”

În manieră ironică, Prună a adus în discuţie faptul că Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare, lucrează la Guvern, în contextul în care vaccinarea nu a reuşit să atingă ţintele clamate de Executiv până în prezent. Vicepreşedinta partidului sugerează că şi în acest caz responsabilul de vaccinare ar trebui să fie demis. „Dacă coordonatorul campaniei de vaccinare lucrează la Guvern, ce se întâmplă oare?”, a scris Prună joi pe Facebook.

Şi europarlamentarul USR PLUS Alin Mituţă a reacţionat după afirmaţiile lui Florin Cîţu, spunând că „dacă premierul ar lucra mai mult la Guvern şi mai puţin în campania de partid, am putea face reforme”. Anterior, premierul Cîţu a scris pe pagina sa de Facebook că dacă directorul CFR ar fi fost în subordinea sa, nu a lui Cătălin Drulă, până la această oră era demis. 

Florin Cîţu a declarat că nu poate să se pronunţe încă pe cazul accidentului de la Feteşti, însă ar trebui să se poată face ceva ca pasagerii să nu stea zeci de ore în trenuri, mai ales că este caniculă. În legătură cu soluţii pentru pasagerii care aşteaptă în trenuri, între care copii care revin de la mare, premierul a declarat: „Să răspundă cei care se ocupă de acest lucru.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements

Related posts

Simona Halep surprinde după calificarea spectaculoasă din optimile de la US Open – Ce a declarat sportiva noastră

Redacția

Cainii fara stapan nu mai pot fi eutanasiati

Redacția

Chanel – produse cosmetice de înaltă calitate

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site