RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Bode: Rezultatele la europarlamentare vor da sau nu, din contră, vor tăia aripi

Secretarul general al PNL susține că rezultatul alegerilor europarlamentare de anul viitor vor sa sau vor tăia aripi. Liberalul a punctat că alegerile din 2024 reprezintă „testul major pe care îl dăm cu toții în fața românilor”.

Lucian Bode, secretarul general al PNL FOTO: Profimedia

Lucian Bode, secretarul general al PNL FOTO: Profimedia

„Este ultima școală de vară dinaintea alegerilor din anul 2024, un an cu mize mari, așa cum s-a spus aici, pentru PNL și, îndrăznesc să spun, pentru viitorul României. Urmează testul major pe care îl dăm cu toții în fața românilor. Pentru că în politică, valoarea unui partid, a politicienilor se măsoară în votul primit. (…) Rezultatele la europarlamentare vor da sau, din contră, vor tăia aripi și avânt în a doua jumătate a lui 2024 – la locale, parlamentare, prezidențiale”, a transmis Lucian Bode tinerilor liberali prezenți la Școala de Vară a TNL.

  

Liberalul a subliniat că alegerile europarlamentare vor da trendul, iar timpul între alegeri va fi unul scurt.

Advertisements

Lucian Bode a cerut membrilor TNL să se implice activ în campania electorală din 2024 pentru a atinge țintele partidului.

Advertisements

„Vreau să dați totul în această desfășurare de forțe care va urma pentru că atingerea țintelor ne va garanta un lucru extrem de important,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Iohannis a promulgat legea care reglementează cadrul general aplicabil constituirii şi funcţionării băncilor de dezvoltare din România

Redacția

În timp ce așteaptă să plece în Kazahstan, papa Francisc anunță că va merge în Coreea de Nord dacă va primi o invitație

Redacția

FOTO Ucrainenii din Hostomel au desenat flori în jurul găurilor lăsate de gloanțele rușilor

Redacția
Încarcă...