RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Bogdan Alexa (PSD) a depus jurământul în CJ Iași! Va conduce o comisie importantă

Municipiul Pașcani are de ieri doi reprezentanți în Consiliul Județean Iași. Bogdan Alexa, candidat pe listele PSD la alegerile locale din 27 septembrie 2020, a depus ieri jurământul.

Alexa este cel de-al doilea pășcănean care face parte din rândul consilierilor județeni. El i-a luat locul lui Maricel Popa, fostul președinte al instituției, acum candidat pentru Senatul României.

Bogdan Alexa, care în trecut a fost consilier parlamentar și președinte ANRSC a fost desemnat președintele Comisiei de Administrație Publică din cadrul Consiliului Județean, ca urmare a discuțiilor pe marginea constituirii comisiilor de specialitate. El va face parte și din comisia Economică.

Sorin Năcuță, din partea PNL, cel care a câștigat la rândul său un mandat de ales, face parte din Comisia Economic Buget și Finanțe și cea de Urbanism și Amenajarea Teritoriului. Liberalul va renunța la funcție după alegerile din 6 decembrie 2020, când cel mai probabil va obține un mandat de deputat.

  

Related posts

Exclusiv! Măsuri radicale la Spitalul Municipal de Urgență. Sporurile medicilor înjumătățite, linii de gardă desființate

Marius Parteni

Masinile primarului din Siretel fac ravagii pe o strada din Pascani

Redacția

Primarii PSD revoltați pe Nichita. Printre ei și edilul Pașcaniului

Redacția
Încarcă...