RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Bilanțul cutremurului devastator din Haiti: Cel puțin 724 de morți și 2800 de răniți. Operațiunile de salvare sunt în curs de desfășurare

Cel puțin 724 de persoane au murit, iar peste 2.800 au fost rănite, în urma cutremurului cu magnitudine 7,2 care a avut loc sâmbătă în Haiti, au anunțat duminică autoritățile, conform BBC.

Salvatorii caută printre dărâmături, în încercarea de a găsi supraviețuitori. Case, biserici și școli s-au prăbușit în urma cutremurului. Cel puțin 2.800 de oameni au fost răniți, în timp ce numărul dispăruților nu este cunoscut, conform oficialilor din Haiti.

Haiti trece deja printr-o criză politică după asasinarea președintelui, luna trecută

Dezastrul agravează problemele cu care se confruntă națiunea săracă, care trece deja printr-o criză politică după asasinarea președintelui său, luna trecută.

  

Criză în Afganistan. Germania își închide ambasada la Kabul

15 Aug, 18:28 | Știri externe

Incendiile din Grecia, sub control. Pompierii români revin acasă ca niște eroi

15 Aug, 16:58 | Știri externe

Papa Francisc îndeamnă la dialog în Afghanistan, astfel încât oamenii să poată trăi în pace și securitate

15 Aug, 16:00 | Știri politice

Seismul – de magnitudine 7,2 potrivit Institutului american de geofizică (USGS) – s-a produs la ora locală 08.30 dimineața (12.30 GMT), epicentrul fiind localizat la 12 kilometri de orașul haitian Saint-Louis-du-Sud și la aproximativ 160 de kilometri de capitala Port-au-Prince. Totodată, potrivit USGS, seismul s-a produs la o adâncime de numai 10 kilometri.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Un soldat ucrainean a mers două zile cu un glonț în inimă

Redacția

LIVE TEXT | Război în Ucraina, ziua 105: Volodimir Zelenski: Iarna viitoare va fi cea mai dificilă din ultimii 30 de ani/ Norvegia a donat Ucrainei 22 de obuziere autopropulsate

Redacția

EXCLUSIV | Ucraina, 31 de ani de independență și șase luni de război. Fost comisar european: „Asistăm la o violare flagrantă a acordurilor internaționale. Am văzut imagini despre care credeam că sunt posibile doar în filme”

Redacția
Încarcă...