NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Bernie Sanders îi susține pe greviștii britanici

Senatorul american Bernie Sanders, o figură marcantă a stângii din țara sa, a venit miercuri la Londra în sprijinul lucrătorilor feroviari britanici, dând o notă internațională unei mișcări de lungă durată și în creștere pentru salarii mai mari în Marea Britanie, potrivit AFP.

Bernie SandersFoto: Agerpres/AP

Influentul politician independent, a cărui voce depășește granițele Statelor Unite, s-a alăturat miercuri seara membrilor sindicatului feroviar RMT la un miting al lucrătorilor din transporturi în centrul Londrei.

  

Demonstrația, desfășurată în fața sediului federației sindicale TUC, a avut loc în aceeași zi cu o grevă a lucrătorilor de la grupul poștal și logistic Royal Mail, de la operatorul de telecomunicații BT.

Advertisements

“Vreau să vă asigur că milioane de muncitori din această țară sunt mândri de ceea ce faceți, sunt mândri de lupta voastră pentru dreptate și suntem alături de voi”, a declarat Sanders în fața unei mulțimi euforice.

“Muncitorii din întreaga lume trebuie să fie uniți și să le spună oligarhilor că nu pot avea totul”, a adăugat el.

Advertisements

Grevele se înmulțesc de luni de zile în Marea Britanie, afectând căile ferate, aviația, serviciile poștale, avocații penaliști, angajații grupului de telefonie BT,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Replică de la o votantă pentru George Simion, care făcea transmisie live în Centrul Vechi: Omule, ești varză maximă, te prostituezi maxim

Redacția

O simplă foaie de hârtie poate salva viața șoferilor implicați în accidente rutiere grave. Uite cum o descarci

Redacția

Coloane de maşini formate pe distanţe de kilometri pe Valea Prahovei / Poliția recomandă rute alternative

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site