NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Bătrână accidentată de tractor transportată de urgență la Iași

Odată cu începerea activităților la câmp, s-au înmulțit și accidentele de muncă în rândul agricultorilor. Este și cazul unei femei de 76 de ani din Hălăucești, care în cursul zilei de ieri a fost acroșată de un tractor.

 

Martorii incidentului au sunat imediat la 112, iar un echipaj al Ambulanței a intervenit imediat la fața locului pentru a-i acorda Anetei C. primul ajutor și a o transporta în condiții optime la Spitalul Municipal Pașcani. Medicul de pe ambulanță a constatat că femeia avea o plagă contuză occipitală, echimoză la antebrațul drept și o excoriație de coapsă dreaptă.

  

Deși când au echipajul de pe Ambulanță a ajuns la fața locului starea femeii era stabilă, aceasta prezenta semne ale unor posibile probleme neurologice.

Ajunsă la spital, aceasta a intrat în stare de inconștiență, motiv pentru care medicul de gardă de la Compartimentul de Primiri Urgențe a hotărât transferul bătrânei la Spitalul de Neuro-Chirurgie din Iași.

Advertisements
Advertisements

„La Iași o vor supune unui examen la computerul tomograf care ne va confirma sau nu bănuielile cum că aceasta ar fi suferit ulterior un accident vascular cerebral. ”, a declarat Petronela Luca, medic SAJ Pașcani.  

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Doi copii în spital după ce s-au jucat cu material pirotehnice

Răzvan Grecu

Ce beneficii au îmbrățișările?

Redacția

O clipă de neatenție te poate aduce direct la Urgențe

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site