NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Titularizarea pe județ s-a finalizat. Vezi rezultatele dascălilor din Pașcani

Astăzi, 7 august 2012, au fost afișate rezultatele la concursul de titularizare, conform metodologiei în vigoare. Astfel, la nivelul județului Iași se constată ca un număr de 16 candidați din 946 au obținut nota maximă, 10, ceea ce dovedește că există excelentă în sistem, există profesori tineri valoroși și, în consecință, se poate vorbi despre o continuitate a unui demers didactic de calitate al școlii ieșene.

La polul opus, se înregistrează 151 de note sub 5 (ceea ce înseamnă aproximativ 16% din totalul notelor), o cifră modestă, firească, care se mai poate modifica după etapa de contestații.

510 candidați au obtinut note cuprinse între 7 și 9,99, ceea ce le permite să se titularizeze, oferind stabilitate sistemului de învățământ. Contestațiile pot fi depuse astăzi, până la ora 21.00 și mâine, 8 august, până la ora 14.00, în centrele de examen, urmând ca rezultatele finale să fie afișate în ziua de 10 august 2012.

Advertisements
  

Vezi aici rezultatele

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Solicitare a Consiliului Național al Elevilor

Redacția

Bac sesiunea de toamnă: 106 elevi din Paşcani susţin examenele la Târgu Frumos

Ema Roman

Modificările la metodologia concursului pentru directori au fost publicate în Monitorul Oficial. Calendarul și bibliografia pentru examen

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site