RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Titularizarea pe județ s-a finalizat. Vezi rezultatele dascălilor din Pașcani

Astăzi, 7 august 2012, au fost afișate rezultatele la concursul de titularizare, conform metodologiei în vigoare. Astfel, la nivelul județului Iași se constată ca un număr de 16 candidați din 946 au obținut nota maximă, 10, ceea ce dovedește că există excelentă în sistem, există profesori tineri valoroși și, în consecință, se poate vorbi despre o continuitate a unui demers didactic de calitate al școlii ieșene.

La polul opus, se înregistrează 151 de note sub 5 (ceea ce înseamnă aproximativ 16% din totalul notelor), o cifră modestă, firească, care se mai poate modifica după etapa de contestații.

510 candidați au obtinut note cuprinse între 7 și 9,99, ceea ce le permite să se titularizeze, oferind stabilitate sistemului de învățământ. Contestațiile pot fi depuse astăzi, până la ora 21.00 și mâine, 8 august, până la ora 14.00, în centrele de examen, urmând ca rezultatele finale să fie afișate în ziua de 10 august 2012.

  

Vezi aici rezultatele

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Min. Educației, despre distanțarea de 1 metru: Infrastructura nu poate fi schimbată în câteva zile. Mizez pe managementul școlar

Redacția

Parteneriat între Club Impact Special și Primăria Pașcani în cadrul proiectului Impark Zone

Iulia Huțanu

Elevii care învaţă în alte localităţi decât în cele de domiciliu vor beneficia de decontarea transporturilor

Redacția
Încarcă...