RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Bătăi de cap pentru Prest Serv Apa din cauza conductelor vechi. Două defecțiuni într-o singură zi!

Defecțiunile la rețeaua de distribuție a apei potabile în municipiu dau mari bătăi de cap muncitorilor de la Prest Serv Apa SA. Doar astăzi, 20 iulie, echipele de intervenție coordonate de inginerul șef Emilian Crăciun au trebuit să intervină în două locuri unde îmbinările conductelor au cedat. 

Prima defecțiune a fost pe strada Sportului, unde o conductă de fontă ce alimenta blocurile a cedat, iar apa a început să izvorască. Defectul a fost remediat în cîteva ore fără ca locatarilor din blocurile alimentate prin acea conductă să le fie oprită furnizarea cu apă potabilă.

Nu s-a oprit apa. Nu a fost decât un defect specific unor astfel de conducte. Este vorba despre îmbinarea unei conducte de 100 din fontă care a cedat din cauza trepidațiilor făcute de mașini. Defecțiunea a fost remediată repede”, a spus reporterilor NewsPascani.com Emilian Crăciun, inginerul șef al Prest Serv Apa.

  

Acesta a mai spus că echipa va fi mutată la un alt defect asemănător din zona deal, pe str. Nicolae Iorga, lângă Spitalul CFR.  

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Ministrul Mediului: Programul Rabla pentru electrocasnice ar putea începe vineri

Redacția

Românii vor plăti cu cel puțin 70 de lei în plus pentru masa de Paște în 2022. Care sunt produsele cu cele mai mari scumpiri

Redacția

Bugetarii vor avea trei zile libere în plus în 2023 față de angajații de la privat: Calendarul pe anul viitor

Redacția
Încarcă...