RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Dumitru Pantazi cere rapiditate comisiei de fond funciar. 27 de titluri de proprietate repartizate azi!

Dumitru Pantazi promite că problemele de fond funciar vor fi rezolvate într-un ritm mai alert. Astăzi, primarul a participat la ședința de constituire a noii comisii de fond funciar și a cerut întâlniri mai dese pentru ca titlurile de proprietate să fie eliberate mai repede cetățenilor.

Am stabilit să ținem de două ori pe săptămână această comisie pentru a intra într-un ritm normal de activitate și pentru a executa din punct de vedere tehnic acele fișe de atribuire a proprietății. Sigur, sunt probleme, urmează să încercăm să le rezolvăm pe parcurs și să dăm un ritm mai alert acestei comisii”, a spus Dumitru Pantazi în conferința de presă ținută astăzi după-amiaza.

Tot astăzi Dumitru Pantazi a semnat repartițiile primelor titluri de proprietate, care ar trebui să ajungă la proprietari în cursul săptămânii viitoare. „S-au adus 27 de titluri de proprietate, am semnat repartiția pentru a fi atribuite, urmează ca în cel mult o săptămână proprietarii de terenuri să intre în posesia acestor acte prin compartimentul de specialitate al Primăriei”, a spus primarul.

  

CItește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Reabilitarea Palatului Cantacuzino a fost inclusă pe lista proiectelor finanțabile din regiunea Moldovei

Redacția

Consilierii liberali acuză cenzura făcută de primarul Dumitru Pantazi și aleșii PSD: „Cenzură doar pentru cei care-și permit să critice! Nu suportă critica domnul primar. Asta este realitatea!”

Răzvan Grecu

Am aflat câți bani valorează în total tichetele de vacanță distribuite de Primărie! Plus: Sporurile plătite funcționarilor! (DOC)

Răzvan Grecu
Încarcă...