NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bărbatul care și-a omorât soacra a fost trimis în judecată

Un bărbat acuzat că și-a ucis soacra va trebui să dea explicații în instanță. Procurorii l-au trimis în judecată pe Ovidiu Tomescu, pentru omor.

Potrivit anchetatorilor, în urmă cu câteva luni, individul a ucis-o în bătaie pe soacra sa, în vârstă de 76 de ani. Oamenii legii au precizat că, în urmă cu câțiva ani, bărbatul a primit o interdicție de a se mai apropia de soacra sa, pe motiv că acesta era mereu pornit pe scandal. Pe de altă parte, individul nu a respectat acea interdicție.Procurorii au adăugat că, pe fondul consumului de alcool, bărbatul a decis într-o zi să meargă la locuința soacrei lui Elena Curcă, din satul Heci, comuna Lespezi. Anchetatorii au susținut că acesta a pornit scandalul și, iritat la culme de atitudinea femeii, Ovidiu Tomescu a început să o lovească pe pensionară.

Bătrâna a fost găsită în stare de inconștiență chiar de către fiica ei, care a sunat la 112. Victima a ajuns la spital în stare de comă, fiind diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral sever. Chiar dacă medicii ieșeni au făcut tot posibilul pentru a o salva pe bătrână, aceasta a decedat din cauza leziunilor.

  

sursa oradeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Târgu Frumos: Acțiune a polițiștilor pentru siguranța traficului rutier

Redacția

Lețcani: Călătorii unui microbuz s-au trezit în canal. Au scăpat ca prin minune

Redacția

A circulat 6 luni cu un permis FALS și a venit să-l schimbe. Reacția autorităților

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site