NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Bărbat dispărut de o zi în Munţii Făgăraş, căutat cu un elicopter al SMURD / A fost găsit în orașul Victoria / A coborât singur muntele

UPDATE, ora 23.29

Bărbatul căutat pe munte se afla în orașul Victoria, anunță Salvamont Brașov. ”Persoana a fost găsită în orașul Victoria și nu are afecțiuni medicale. În urma mediatizării pozei cu persoana dispărută și a discuțiilor purtate de salvatorii montani cu personalul Cabanei Podragu, am aflat că o persoană cu semnalmente asemănătoare a ajuns în jurul orei două la Cabana Podragu, iar dimineață la prima oră a plecat spre orașul Victoria! Mulțumim frumos tuturor persoanelor implicate în acțiunea de căutare”, a informat Salvamont Brașov pe pagina de Facebook.

Un bărbat de 38 de ani, care a dispărut, în urmă cu 24 de ore, în timp ce se deplasa spre Vârful Moldoveanu din Munţii Făgăraş, pe creasta principală, este căutat, sâmbătă, cu ajutorul unui elicopter al SMURD Mureş, de salvatori ai ISU, salvamontişti şi jandarmi montani braşoveni, informează Agerpres.

Conform ISU Braşov, elicopterul SMURD Mureş se deplasează spre refugiul Fereastra Mică – Refugiul Viştei, unde va survola zona pentru a căuta bărbatul, care făcea parte dintr-un grup de 8 persoane.

Advertisements
Advertisements
  

„Serviciul Public Judeţean Salvamont Braşov a fost alertat prin apel la 112 despre dispariţia unui bărbat pe creasta principală a Făgăraşului, între Vf.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Fără permis de conducere și cu numere de înmatriculare false

Redacția

Aurescu: „România este un aliat respectat în interiorul NATO”

Redacția

Copiii români născuți în Marea Britanie – locul 2 în topul copiilor născuți din părinți născuți în afara UK, în 2020

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site